15-річний син Кадирова, який побив заарештованого уродженця України, отримав третю нагороду за місяць

26.10.2023, 08:04
148783

15-річний син скандального голови Чечні Рамзана Кадирова Адам отримав третю нагороду за місяць після публікації відео, на якому він б’є заарештованого Микиту Журавеля, який спалив Коран.

Читайте також: В автомобілі канцелярії Дуди знайшли пристрій стеження — ЗМІ

Так, сьогодні, 25 жовтня, глава російської Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов нагородив 15-річного Адама Кадирова вищою державною нагородою республіки — орденом “За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою”.

За словами Темрезова, нагороду присвоєно за “особистий внесок у розвиток міжнаціональної та міжрегіональної єдності, зміцнення традиційних ісламських цінностей”. Він назвав Адама Кадирова “справжнім патріотом своєї малої батьківщини Чечні та своєї Батьківщини”, а Рамзана Кадирова — своїм “братом та колегою”.

Вчора стало відомо, що глава Татарстану Рустам Мініханов особисто вручив синові Кадирова орден “Дуслик” – “за значний внесок у зміцнення міжнаціонального та міжконфесійного миру та злагоди”. Для цього він спеціально літав до Грозного.

Нагородження відбулося після того, як тижнем раніше депутат Держради Татарстану Азат Хамаєв публічно обурився присвоєнням 15-річному Адаму Кадирову звання “героя Чечні”. Пізніше депутат вибачився “за свій емоційний вислів”.

6 жовтня Рамзан Кадиров надав своєму синові Адаму звання “героя Чечні”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com