19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)

4.10.2021, 20:03
102324

Саша Доні – відома в мережі модель, яка стала особливо популярна після роману з репером Тіматі.

Читайте також: Сексапільна Ксенія Мішина у топі та з мокрим волоссям звела з розуму фанів

Тепер дівчина ще активніше веде блог в мережі Instagram, публікуючи фото свого красивого життя.

Саша Доні любить розповідати, що її зовнішність повністю натуральна. Тим не менш, користувачі мережі не раз викривали красуню в обмані. На старих фото вона виглядає зовсім інакше. До слова, збільшення губ Саша не заперечує, а ось все інше, за зізнанням моделі, дісталося їй від природи.

Оскільки дівчині 19, вона вважає, що обличчя змінюється саме через дорослішання. “Ніс у мене свій! Колола тільки губи. Обличчя змінилося – у мене пізнє статеве дозрівання. Через спорт я була дуже худою. 44 кілограми при зрості 180. За місяць набрала 14 кілограмів і стала схожа на людину. Обличчя з віком змінюється у всіх”, – міркує Саша.

19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)19-річна українка стала пасією Тіматі і випендрюється мажорним життям (фото)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com