Перші подробиці: чим здивує Apple в нових моделях iPhone

24.07.2019, 15:50
34319

Компанія Apple восени представить нові смартфони. Останні чутки говорять про те, що виробник знову представить три моделі iPhone, вони прийдуть на зміну iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr, пише УНІАН.

Читайте також: Тім Кук обіцяє зменшити вартість на iPhone

Згідно з ресурсом 9to5Mac, який посилається на джерела, які бачили майбутні новинки, всі три пристрої й надалі будуть обладнані роз’ємом Lightning. І це всупереч припущенням інсайдерів, що компанія Apple переведе нові iPhone на USB-C після того, як зробила це з iPad Pro минулого року, пише itc.ua. Лінійка нових смартфонів Apple, ймовірно, отримає новий Taptic Engine, який замінить собою технологію 3D Touch, що дебютувала разом з iPhone 6S.

Як відомо, в iPhone Xr її замінила технологія Haptic Touch. Очевидно, аналогічне рішення буде прийнято і з наступниками iPhone Xs та Xs  Max. Хоча поки не ясно, виконання яких функцій забезпечуватиме Taptic Engine, але, схоже, суть заміни в тому, щоб покращити тактильний зворотний зв’язок.

Що стосується камер, то за наявною інформацією, базова і старша моделі отримають квадратний блок камер з трьома модулями. Один із датчиків відповідатиме за ширококутну зйомку. Також повідомляється про функції під назвою Smart Frame, яка дозволить захопити додаткову область навколо кадру для точнішого коригування зображення на фото або відео. Через якийсь час ця інформація буде автоматично видалена з міркувань конфіденційності. Фронтальна камера майбутніх iPhone отримає підтримку сповільненої зйомки з частотою 120 кадрів в секунду.

Нові смартфони компанія Apple традиційно представить у вересні. Точна дата презентації буде названа ближче до цієї події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com