Смертельна аварія на Львівщині: загинуло 2 людей, 6 потрапило до лікарні

26.08.2019, 11:11
38875

На Львівщині сталась масштабна аварія за участі чотирьох легковиків.  Внаслідок зіткнення загинуло двоє людей, ще шестеро, серед яких двоє дітей, з травмами госпіталізовані.

Читайте також: ДТП в Івано-Франківську: 20-річна мажорка на BMW X5 розбила 5 машин (фото)

У департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня, близько 23:05, на автодорозі “Київ – Чоп”, поблизу смт. с. Верхнє Синьовидне Сколівського району, передає УНІАН.

Так, 41-річний водій автомобіля Voikswagen Polo, рухаючись у напрямку Києва, зупинився, пропускаючи попереду транспортний засіб, що здійснював поворот ліворуч на АЗС. Позаду нього зупинився автомобіль Skoda Super B під керуванням 21-річного мешканця м. Мукачево і в  цей час в задню частину автівки Skoda в’їхала іномарка Audi Q7 під керуванням 40-річного місцевого жителя. Від удару Skoda інерційним рухом зіткнувся з автомобілем Voikswagen, який стояв попереду. Після удару Audi Q7 розвернуло на смугу зустрічного руху де відбулося зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 50-річного киянина.

Читайте також: У моторошній ДТП на Полтавщині загинула відома харківська балерина

Внаслідок ДТП на місці події загинули двоє пасажирів Daewoo. Шестеро осіб, у тому числі двоє дітей 2007 та 2016 років народження, із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані  у Сколівську районну лікарню. Обставини події встановлюються.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com