“40 немовлят, деякі з них обезголовлені”: міжнародні журналісти розповіли про звірстава ХАМАС у кібуці Кфар-Аза

11.10.2023, 10:01
148069

У вівторок, 10 жовтня, представників преси було запрошено оглянути місце масового вбивства в кібуці Кфар-Аза, громаді, яку атакували терористи ХАМАСу. Зараз Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) продовжує вивозити тіла жертв із будинків, де їх було вбито.

Читайте також: Росія готується відправити на війну до України 60 тисяч “казаків”

Про це йдеться у репортажі кореспондентки 24NEWS.

У поселенні Кфар-Аза знайшли тіла 200 ізраїльтян, однак, за словами журналістки, це попередня кількість. Серед них — близько 40 немовлят, деякі з них обезголовлені.

“Автомобілі громади, припарковані на вулиці, були повністю спалені. І це лише невелика частина руйнувань. Поки немає точної кількості людей, яких тут убили, оскільки тіла все ще збирають та вивозять з будинків (…) Запах смерті — ось що залишилося від колись жвавої громади”, — передає вона.

Іноземних репортерів запросили стати свідками нелюдських злочинів, як раніше це зробили союзники після перемоги у Другій світовій війні та звільнення концтаборів Голокосту.

Понад 70 озброєних терористів вторглися в громаду, їхні тіла все ще лежать на землі, щоб увесь світ побачив жорстокість, яку вчинили терористи ХАМАС.

“Це не війна, це не поле бою. Ви бачите немовлят, матір, батька у своїх спальнях, сховищах, і те, як терористи їх вбивають (…) Це різанина”, – описав звірства ХАМАСу генерал-майор ЦАХАЛу Ітай Верув.

За словами журналістки, навіть бійці ЦАХАЛу втішали один одного після того, що їм довелося побачити.

“Солдати кажуть, що знаходили немовлят з відрізаними головами, цілі сім’ї розстріляних у своїх ліжках. Наразі на каталках вивезли близько 40 немовлят і маленьких дітей”, — йдеться у репортажі з місця трагедії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com