5 причин почати пити воду з лимоном: як напій допомагає нашому організму

3.12.2020, 10:30
90656

Існує безліч переваг використання лимонної води. Ці чудові фрукти зараз помітно в тренді: їх часто подають до страв в ресторані, а програми по очищенню і оздоровленню містять лимонний сік.

Читайте також: Не кава: вчені назвали незвичайний спосіб повернути бадьорість та настрій

Покращує травлення

Пийте вранці теплу воду з 1/2 лимона, це допоможе очистити травну систему і відновити водний баланс організму. Вночі ваше тіло знаходиться в режимі спокою і, швидше за все, ви не їли і не пили протягом декількох годин. Лимонна вода – відмінний спосіб розбудити тіло і розум.

Допомагає роботі печінки

Особливо активна печінку під час сну. Ваше тіло відновлюється і регенерується, поки ви спите, а печінка ретельно працює, обробляючи і виводячи токсини. Пиття лимонної води насамперед вранці допомагає розбудити печінку і стимулювати вироблення кислоти в шлунку і вироблення жовчі, що сприяє травленню.

Зміцнює імунітет

Лимони – хороше джерело вітаміну С, магнію і калію. Вживання води з лимоном в першу чергу вранці дозволяє організму ефективно засвоювати ці поживні речовини, що дає вам підвищення імунітету, щоб почати свій день.

Покращує стан шкіри

Оскільки лимонна вода допомагає печінці виводити токсини і покращує травлення, це допомагає зробити колір обличчя більш чистим. Вітамін C необхідний для вироблення колагену, що робить шкіру більш здоровою і гладкою. Крім того, антиоксиданти, що містяться в вітаміні С, в першу чергу допомагають позбутися від пошкоджень, викликаних вільними радикалами, зберігаючи вашу шкіру свіжою.

Читайте також: 6 порад від лікаря, який перехворів коронавірусом

Підтримує здорову вагу

Хоча пиття води з лимоном після пробудження саме по собі не допоможе вам підтримувати або схуднути, дослідження показали, що при наявності інших здорових звичок вона може допомогти поліпшити метаболізм і підтримувати здорову вагу. Лимони містять пектин – різновид клітковини, що міститься у фруктах, яка допомагає довше відчувати ситість.

Ми рекомендуємо починати повільно. Якщо ви не звикли пити лимонну воду вранці, спочатку у вас може виникнути легка нудота. Наповніть склянку теплою водою і видавіть в нього одну невелику часточку лимона, щоб вийшло 1⁄2 лимона. Щоб отримати від цього максимум задоволення, не забувайте пити не поспішаючи. Після цього ви готові до сніданку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com