Не кава: вчені назвали незвичайний спосіб повернути бадьорість та настрій

1.12.2020, 19:53
90536

Для багатьох людей ранкова чашка кави вже стала ритуалом. Цей напій допомагає повернути бадьорість, енергію і допомагає прокинутися. Проте вчені виявили більш ефективний спосіб, який допоможе швидко прокинутися і наповнити тіло енергією.

Читайте також: Безпечні чи шкідливі?: вчені розповіли усю правду про паперові стаканчики

Фахівці з Канади провели дослідження, щоб з’ясувати, як впливає на бадьорість чашка ранкової кави та фізична активність. Річ у тому, що регулярне вживання кави рано вранці, а також протягом дня може не кращим чином позначитися на самопочутті, пише видання Changeua.com.

“Часто трапляється так, що люди починають відчувати потребу в більшій дозі кофеїну. А збільшення порцій призводить до негативних наслідків у вигляді головного болю, нудоти та проблем зі шлунком”, – пояснили вчені.

Як показав експеримент канадських медиків, одну чашку кави можна замінити 20-хвилинним тренуванням. І це дозволить повернути собі не тільки бадьорість, але і позитивно позначиться на загальному стані здоров’я.

Крім того, напої з кофеїном мають не дуже тривалу дію і вже до обіду енергія може піти на спад. А ранкова пробіжка або фітнес дозволяють бути активними до самого вечора.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com