“5 років – достатній термін себе показати”, – Анатолій Гриценко зустрівся із волинянами та побажав їм “нормальної весни” (фоторепортаж)

12.03.2019, 16:15
15995

Вибори… Тема №1, яка на устах кожного українця. Кожен свідомий громадянин своєї держави хоче змінити власне життя і майбутнє. 31 березня в українців буде така можливість, адже вони зможуть прийти до виборчої комісії і віддати свій голос за того кандидата, у якому вбачають зміни, зміни на краще. Тому, кожен із кандидатів, які роз’їжджають теренами України і уже зустрівся з народом, бажають своїм виборцям правильного рішення! Вони хочуть, аби українці зробили правильний вибір та проголосували так, як того самі ж бажають.

Читайте також: Вибори Президента України 2019: перебіг подій та коли відбудеться ІІ тур

Зеленський, Тимошенко, Ляшко, Порошенко, Гриценко та інші із 39 тих кандидатів, яких ЦВК затвердила на вибори Президента, уже розпочали свій передвиборний тур містами та селами України, під час якого розповідають пересічним громадянам що ж такого вони зроблять на посту Глави держави.

Цього разу об’єктом передвиборної програми стала мальовнича Волинь, до якої завітав кандидат у Президенти від “Громадянської позиції” Анатолій Гриценко.

Сутінки… Але Луцьк жваво обговорює приїзд Анатолія Степановича і готується до теплого прийому політика. О 18.30 біля РЦ “Промінь”, який знаходиться у центрі міста, зібралося чимало небайдужих волинян, які прийшли підтримати кандидата. На площі перед закладом розташувалось чимало агітаційних наметів. Волонтери, одягнені у жилети із політичною символікою цієї ж партії, роздають газети від “Громадянської позиції”. Молодь із літерами на грудях вишикувалась у шеренгу та сформувала гасло “Чесних більше”, а якийсь добродій у мегафон активно закликав усіх прийти на зустріч із Анатолієм Гриценком.

Зала, у якій зібралися виборці заповнена вщент, навіть на балконі ніде пройти, а ті, хто дуже хотів зустрітись із Анатолієм Гриценком навіть сідали на східцях або у проходах, аби тільки побачити і почути, про що ж говоритиме кандидат. На зустріч прийшла майже тисяча волинян, серед яких були присутні як пенсіонери, так і молодь, якій небайдуже своє майбутнє.

Незважаючи на активний робочий графік кандидата і на те, що перед тим як приїхати до Луцька, Анатолій Степанович уже побував у Володимирі-Волинському, у політика сил хоч відбавляй. Він з’явився у залі у супроводі своєї волинської команди і відразу ж розпочав виступ зі слів: “Весна прийшла! Пора садити!”. Усі присутні відразу ж заворушились у жвавій розмові, але політик тут же уточнив, що мова йде про нинішню владу і про те, що “пора ставити велику жирну крапку на її діяльності”, і зробити це можна тільки 31 березня, поставивши галочку у виборчому бюлетені там, де того схоче виборець, але пам’ятаючи при тому, що чинна влада прийшла “до корита” “на крові” і лише нове обличчя української політики здатне змінити важку ситуацію в країні.

Розпочав свій виступ Анатолій Гриценко із теми, яка ось уже понад 2 тижні не дає спокою усім українцям – корупція та розкрадання в “Укроборнпромі”. Кандидат наголосив, що це є ні що інше як “мародерство на крові”, яке організував сам президент Петро Порошенко.

“Мародерство на крові – це те, що здригнуло людей: і в казармах, і в окопах, і батьків солдат, які сплачують податки, які платять військовий збір 5 років, щоб хтось міг на крові заробляти. Хтось думає, що Президент про це не знав? Не думає. І я не думаю. Я переконаний, що він в темі і в долі. За усіма неписаними стандартами будь-якої армії, солдат грудьми захищає свого командира у бою. І командир так само. Буде солдат захищати в бою такого верховного головнокомандувача, який заробляє на крові його побратимів?” – зазначив Анатолій Степанович.

Читайте також: Розкрадання в “оборонці”: правоохоронні органи “зливали” усі справи (відео)

Згадавши у своєму виступі Порошенка, Гриценко закликав волинян “не продаватися за купюри, які “гарант” заробив на крові синів України”, не надавати ніяких особистих даних про себе та свою сім’ю так званим “агітаторам”, які захопили країну і під виглядом соціологічного опитування дізнаються особисту інформацію українців.

“Як Ви гадаєте, для чого це робиться? А для того, щоб у майбутньому вдарити по найболючішому – забрати субсидії. Не продавайтеся і тоді буде нормальна весна”, – закликав кандидат.

Політик також зазначив, що іде на вибори на один термін, аби змінити країну і подарувати українцям гідне майбутнє, у якому вони зможуть жити спокійно.

“Я вважаю, що 5 років – це достатній термін себе показати та щось змінити, тобто зробити справу та піти, а далі нехай працює молодь: чесна, нормальна та відповідальна”, – підкреслив кандидат.

Окрім того, Анатолій Степанович повідомив, що уже представив команду, із якою буде боротись на виборах, а також зазначив ім’я свого кандидата на пост Генерального прокурора України – молодого та енергійного Давіда Сакваралідзе.

Гриценко пообіцяв, що прийде до влади простим політиком, тому таким і піде, він не стане олігархом, не побудує ніякого бізнесу, не матиме жодних офшорів та “кумів” при владі.

Не оминув увагою політик і молодь, яка виїжджає за кордон у пошуках кращої долі: “Темпи трудової міграції загрожують національній безпеці. Треба створювати нові робочі місця тут, в Україні. В іншому разі впродовж найближчих трьох років не буде кому піднімати країну. “Шлагбаум” на кордоні тут не допоможе – треба задіяти стимули: 1. Підвищення заробітної плати; 2. Не обкладати додатковими податками кошти заробітчан; 3. Українці, які працюють за кордоном отримають надійну підтримку від держави”, – каже політик.

Зокрема, за браком дорогоцінного часу, виступ Гриценка тривав 10 хвилин, а решту – годину усі присутні задавали питання кандидату про медицину, пенсії, зарплати та багато іншого, що цікавить українців.

Найперше, про що говорив Анатолій Гриценко – це економіка! Він пообіцяв достойні зарплати – 700 євро та пенсії – 200 євро, а також вартість “комуналки” – не більше 15% від доходів. Політик переконав, що знає як позбутися “фармацевтичної мафії” та здешевити ліки, аби вони стали доступними кожному громадянину України. Під час відповідей кандидата, присутні активно передають записки зі своїми питаннями: про видобуток бурштину, про ставлення до Томосу та ПЦУ і, звичайно, 5 основних кроків, які він зробить на посаді Президента.

Через брак часу та щільний робочий графік Анатолій Степанович не зміг відповісти на усі питання, які задавали йому виборці. Проте, за ту годину, яку провів Гриценко із виборцями не обійшлося і без спроб провокації. Після того, як політик подякував за теплий прийом, із залу російською мовою почав вигукувати молодий чоловік про те, що молодь не може задати своїх питань. Анатолій Гриценко відразу зауважив, що того чоловіка знає уже вся його команда, адже він разом зі своїми однодумцями та друзями “мандрує” країною за політиком і влаштовує провокації на його зустрічах із виборцями. Гриценко знає, що чоловік із Донецька і покликаний дискредитувати його як політика.

На завершення зустрічі Анатолій Степанович закликав не полінуватися, знайти час та 31 березня прийти на дільницю і проголосувати розумом та серцем і заспівав Гімн України із волинянами. А у присутніх залишився попереду нелегкий вибір!

Олександра Литвиненко

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com