50 відтінків Порошенка: президент вбив рідного брата та займався криміналом у Молдові? – ЗМІ (відео)

24.03.2019, 12:16
17814

Вчора ввечері, 23 березня, в програмі “Українські сенсації” розповіли про численні корупційні схеми, які організував або в яких брав участь чинний президент України Петро Порошенко: і про його офшори, і про “сліпий траст”, і про “Роттердам +”, і про “Свинарчук-гейт”,  і про багато іншого.

Читайте також: Нардеп повідомив, що Порошенко готував криваві провокації у центрі Києва, щоб захистити опозицію (відео)

Також в програмі повідомили свіжу новину про те, що в Європі почалося розслідування махінацій Порошенка і його близьких соратників, про яку напередодні повідав журналіст-розслідувач Олександр Дубінський. Крім того, в цій передачі прозвучала сенсаційна інформація про можливе вбивство, яке скоїв у молоді роки Петро Олексійович. Раніше про це заявляв один опозиційний молдавський політик Ренато Усатий .

Зокрема, у вересні 2017 року Усатий розповів, що в його розпорядженні виявилася маса документів, які містять факти щодо злочинів, здійснених Порошенком в Молдові.

Опозиційний політик продемонстрував копію постанови прокуратури від 1 жовтня 2012 року, яку підписав прокурор Ліліан Рудей, де “чітко написано, що група фізичних осіб, керована Петром Порошенком, а саме Петру Мадан і інші, створили ряд ОЗУ, які скоїли на території Молдови з 1996 по 2004 рік ряд особливо тяжких злочинів, такі як шахрайство в особливо великих розмірах, розкрадання, написано про те, що є підозри (на адресу Порошенка) і в організації вбивства свого рідного брата, Михайла Порошенка”.

У документі зазначено, що за згаданими епізодами було порушено близько 40 кримінальних справ. “Тут маса фактури. Копії платіжок, підписаних Петром Порошенком, його покійним братом, їх молдавськими бізнес-партнерами, особисте листування Порошенка”, – сказав Ренато Усатий.

Він також заявив, що в новому світлі починають виглядати обставини, пов’язані з давнім злочином, жорстоким і шокуючим вбивством цілої сім’ї в Кишиневі. Йдеться про сім’ю бізнесмена Костянтина Шупарського, який був по-звірячому вбитий сокирою разом зі своєю дружиною і дочкою, ймовірною спадкоємицею акцій “Gemini”, в яких був зацікавлений Петро Порошенко і які потім перейшли до нинішнього президента України.

Нагадавши про інтереси Петра Порошенка в бізнесі, пов’язаному з кишинівським “Дитячим світом”, шоколадною фабрикою “Букурія”, склозаводом, Ренато Усатий також розповів про підозри на адресу президента України Петра Порошенка у вбивстві його брата і бізнес-партнера, Михайла Порошенка.

Як відомо, в українських ЗМІ поширена озвучена Петром Порошенком версія про нібито загибель Михайла Порошенка в дорожньо-транспортній пригоді. “Але молдавські поліцейські, які в ті роки працювали, кажуть, що його мертвим привезли в Кишинів, не було ніякого ДТП, його там втопили”, – заявив Усатий.

Детальніше дивіться у відео-розслідуванні:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com