“Медведчук – мерзенний колаборант та огидна гнида, міні-ху*ло, ганебна та гнила істота”, – блогер про лідера ОПЗЖ

19.10.2020, 17:49
86969

Після того, як Дарницький районний суд Києва прийняв рішення заборонити розповсюджувати книгу журналіста й історика Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса”. Суд частково задовольнив позов народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука, відомий український блогер Антон Ходза згадав про лідера проросійської партії усе, що він “зробив”, будучи політиком в Україні.

Читайте також: Суд заборонив книгу про Стуса зі згадуванням Медведчука

“Поки ще суд цього не заборонив, хотів би відзначити наступне:

Віктор Медведчук – мерзенний колаборант та огидна гнида. Він десятиліттями отруює Україну, розкладає її зсередини. Ця сволота стала уособленням усього, що ми ненавидимо і зневажаємо.
Неможливо без люті дивитися на його кисле масне їбало, яке не вилазить зі сраки Путіна.
Ще у радянські часи він продав свою честь, гідність та совість. Погодився на співпрацю з гебньою і фактично прирік на смерть українського поета Василя Стуса.
Скількох ще людей він відправив на той світ досі невідомо. Треба вивчати архіви і дивитись, які ще справи він вів як підставний адвокат.
Потім у 90-ті роки він зміг прогризти собі шлях нагору, і почав розкладати нашу державу на усіх рівнях, в першу чергу на рівні судової влади.
Весь час він залишався вірним слугою російської гебні, планомірно просував тут кремлівський порядок денний, тягнув нас на дно, в московське болото.
Він падаль, погань і мерзотник. Медведчук – упир, який присмоктався до нашої шиї і не тільки смокче кров, але і впирскує власну отруту.
Але він не тільки зла та ница потороч. Він ще і невдаха. Бо всі його численні проекти нічого не створюють, вони лише руйнують і псують існуюче. Усі його спроби зробити щось велике та величне закінчувались поразкою. Ну бо має ж все таки добро перемагати в цьому світі колись.
Цей слимак роками викачує зі своїх кремлівських патронів мільйони доларів на “зросійщення України”. Але результат ми бачимо – Україна стрімко рухається у бік Європи.
І в цьому процесі звісно великий внесок самого Медведчука. Бо настільки огидну рекламу руського міра, як він сам, важко було б спеціально вигадати.
Якщо резюмувати, то можна із впевненістю стверджувати, що Медведчук – це міні-хуйло, ганебна та гнила істота, дегенерат із комплексом кардинала Мазаріні, але до справжнього кардинала цьому моральному гному як до неба рачки.
Він зганьбив себе, продав все людьске що у ньому колись було.
Він забув обличчя свого батька.

Сумно, що нашу землю досі топчуть подібні нелюди”, – йдеться в дописі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com