А батько кричить, щоб усі йшли на фронт: оприлюднено фото сина Соловйова з манікюром і стильною зачіскою (фото)

13.02.2023, 12:32
135835

Один із головних кремлівських пропагандистів Володимир Соловйов активно закликає відправляти на фронт солдатів строкової служби та виступає проти ЛГБТ. Проте обидва його сини призовного віку не поспішають на війну.

Читайте також: Актриса Міла Сивацька заявила, що не хоче жити в країні “де всі виживають”

У Мережі опубліковано фотографії Данила Соловйова, який позує на камеру зі стильною зачіскою, манікюром та макіяжем, про це пише ТСН.

З’ясувалося, що син кремлівського пропагандиста – модель у Лондоні.

“Син Володимира Соловйова Данило Соловйов розповів, що поки не може укласти контракт із міністерством оборони Росії та вирушити за захист Донбасу, оскільки у нього вже укладено контракт із лондонським модельним агентством”, – написав у Twitter Думмінг Тупс (Анк-Морпорк).

Водночас, пропагандист Соловйов в ефірі авторського політичного шоу повідомив, що уряду Росії необхідно відправляти на фронт солдатів-строковиків. Він зазначив, що молоді військові і самі не проти вирушити “в зону СВО”, адже там уже воюють їхні батьки.

Також телеведучий перед камерами заявив, що російська армія кожні півроку має готувати від 120 до 140 тисяч молодих солдатів, тому це “питання треба якось вирішити”. Однак жоден із синів Соловйова воювати не пішов, хоча обидва – призовного віку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com