Актор Андрієнко заявив, що “Кролики”-зрадники Данилець та Мойсеєнко перебувають у Києві (фото)

20.12.2022, 19:31
132828

Відомий український актор-гуморист Віктор Андрієнко прокоментував проросійську поведінку своїх ексколег, учасників знаменитого гумористичного дуету “Кролики” Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка.

Читайте також: Зеленський несподівано відвідав Бахмут Зеленський несподівано відвідав Бахмут

За словами Андрієнка, нині вони перебувають в Україні. Їх, буцімто, бачила його дружина у Києві на одному з благодійних концертів.

“Вони нікуди не поїхали, вони обидва в Україні. Вони тут, я це 100% кажу, бо я знаю. Ба більше, здається, моя жінка побачила їх… Десь був якийсь благодійний вечір, збирали кошти, і їх двох побачили. Я знаю, що вони тут. Вони нікуди не поїхали. Данилець – 100%, що тут, я знаю”, – заявив Андрієнко в інтерв’ю “Rostyslove Production”.

Однак проросійські погляди Данильця та Мойсеєнка актор відмовився коментувати, за що отримав у коментарях хвилю критики за нечітку позицію.

Зазначимо, ще до початку повномасштабної війни дует гумористів розповідав на пропагандистських каналах РФ про “братські народи”, критикував президента Володимира Зеленського та скаржився на цькування в Україні.

Данилець та Мойсеєнко підтримували окупацію Криму та неодноразово туди їздили після 2014 року. Гумористи брали участь у пропагандистський програмах та виступали за “Телеміст між Росією та Україною “Треба поговорити”, який хотів організувати антиукраїнський канал. Актори 2019 року потрапили до бази сайту “Миротворець”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com