Актор “Кварталу 95” Фаталов разом із забудовником Мхітаряном таємно відвідували Гончарука (відео)

9.11.2019, 15:16
51283

Актор студії “Квартал 95” Міка Фаталов, наближений до президента Володимира Зеленського, непублічно відвідував прем’єр-міністра України Олексія Гончарука разом зі столичним забудовником Артуром Мхітаряном.

Читайте також: Гончарук заявив, що олігархи мають зараз рекордно мінімальний вплив на владу

Про це йдеться у розслідуванні журналістів програми “Схеми: корупція в деталях” (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу “UA:Перший”) “Гра у хованки”.

17 вересня 2019 року журналісти зафіксували, як після 10-ї вечора із Кабміну на прилеглий паркінг вийшов відомий столичний забудовник Артур Мхітарян і одразу сів у припарковане там авто.

“Схеми” вже фіксували цю автівку раніше – наприкінці вересня знімальна група зняла, як на цьому авто залишав святкування ювілею народного депутата Григорія Суркіса актор студії “Квартал 95” Міка Фаталов.

Сам Фаталов також незабаром вийшов із Кабміну і підійшов до Мхітаряна. Разом вони поспілкувалися певний час із невідомими людьми на парковці – а потім разом поїхали звідти на одному авто.

За чотири хвилини Кабмін залишив і кортеж прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Міка Фаталов спершу довго допитувався, що під Кабміном робили самі журналісти і всіляко уникав відповіді на запитання. Утім, згодом він пояснив, що був у будинку уряду із забудовником Мхітаряном на зустрічі щодо форуму, який має відбутися в лютому.

“Ми там із приводу форуму спілкувались. Мене просили, з приводу форуму хотіли поговорити. Там не було ніяких секретних розмов, – заявив Фаталов у відповідь на запитання журналіста. – Що я там робив, я вам відповів. А що я там далі, який стосунок – це вже не до мене. Буде цей форум, подивитесь. Вам все розкажуть”.

Він підтвердив, що знайомий із забудовником Мхітаряном і “дружить” із ним, проте заперечив, що використовував свій вплив, щоб допомогти Мхітаряну запросити когось із представників Кабінету міністрів на форум.

– Так-так. Вони з приводу форуму хотіли поспілкуватись. Я не зовсім, як би, політично ерудований в цьому плані, тому я не…Вони просили поговорити, вони поговорили.

– Тобто вас попросили, як людину…

– Мене ніхто не просив. Є такий форум, вони хотіли гостя запросити туди. Як гостя на форум.

– З Кабінету міністрів?

– Я не вів самі перемовини, якщо чесно.

– Я правильно розумію, що ви як людина, наближена до президента, товариш президента, використовували свій вплив для того, щоб допомогти Мхітаряну запросити когось з представників Кабінету міністрів на форум Мхітаряна?

– Абсолютно – ні.

– Тоді на яких підставах ви там перебували?

– Я ж вам вже відповів.

Забудовник Артур Мхітарян на момент ефіру на запитання “Схем” не відповів. Як і прем’єр-міністр Гончарук.

Артур Мхітарян – відомий столичний забудовник, чиє ім’я також лунало у ЗМІ у зв’язку зі скандалом з СБУ. У 2018-му році Мхітарян заявляв про тиск з боку спецслужби. Пізніше він опублікував лист від СБУ про те, що підтвердження фактів порушення щодо будівництва не знайшли.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com