Гончарук заявив, що олігархи мають зараз рекордно мінімальний вплив на владу

9.11.2019, 13:47
51269

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук запевняє, що олігархи ще ніколи не мали так мало впливу на владу країни, як нині. Про це пише ТСН.

Читайте також: Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів

“На мене особисто не впливає ні Ахметов ні Коломойський… Дуже багато людей хотіли би, щоб всі вважали, що вони мають величезний вплив на уряд, парламент, президента.Я вважаю, що багато хто з цих людей хотіли б, щоб всі вважали, що у них є величезний вплив на уряд, парламент і президента. Я впевнений в тому, що так мало впливу, як мають ці громадяни зараз, вони не мали ніколи”, – сказав він на Київському міжнародному економічному форумі, передає “Громадське”.

Прем’єр зауважив, що всі олігархи є власниками великих монополій і для того, аби з ними працювати, необхідно мати регулятор, “який буде чесно рахувати тариф”, та Антимонопольний комітет, “який буде давати тверезі оцінку”. Також, за його словами, необхідна справедлива приватизація, над чим працює нинішній уряд.

“Я впевнений, що вплив олігархів і в медіа також буде поступово зменшуватися, але за один день це зробити неможливо. Очевидно, що є власники каналів, які захищають свої інтереси”, – додав Гончарук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com