Актор “Мамахохотала” йде до Верховної Ради від “Слуги народу”

21.06.2019, 17:31
30142

29-річний український телеведучий, актор, який раніше працював із “Кварталом 95”, та керівник студії “Мамахохотала” йде в політику. Про це він написав у Facebook.

Читайте також: “Слуга народу” подала до ЦВК списки по мажоритарних округах, інформація стосовно кандидатів відсутня

Шоумен балотуватиметься у Верховну Раду по мажоритарному округу від партії “Слуга народу”.

Він заявив, що підтримуватиме євроінтеграційні реформи, прозорість державних фінансів, електронну демократію, а зосередитися планує на проблемах освіти, екології та молодіжної політики.

“Я йду в народні депутати. Зараз в країні склалися унікальні умови – вперше за багато років відкрилося вікно можливостей для людей не з системи. Я залишив заявку на сайті партії “Слуга народу” – описав біографію, досягнення і бачення того, що я можу зробити. Мене відібрали і вчора подали в ЦВК мою кандидатуру по 222 округу. У мене за спиною немає адмінресурсу і договорняків, але є репутація, принципи і команда однодумців. Упевнений, що мої шанси пройти в Раду цілком реальні і я зможу щось змінити. Я народився в Києві та прожив тут усе життя. Я вчився в Солом’янському районі, закохався тут і зробив пропозицію. Саме тут була моя перша наймана квартира і перший маленький офіс студії “Мамахохотала”. Тому питання з округом не стояло – я йду по 222 округу. Це Солом’янський район: Відрадний, Чоколівка, КПІ , НАУ, Жуляни”, – пише Грищук.

Також Роман запропонував приєднатися однодумців до команди.

“Якщо вам близькі мої ідеї, приєднуйтесь до нашої команди – напишіть у приват або залиште коментар під цим постом. Зараз допоможе ваш лайк і репост. Також усіх охочих приєднатися до команди запрошую сьогодні (21 червня) на 19:00 зустрітися на Площі Знань КПІ. Поспілкуймося в неформальній обстановці, обговоримо стратегію перемоги. Зробимо їх разом!” – наголосив колега Зеленського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagra

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com