Аласанія пішов з посади голови правління “Суспільного”

25.06.2019, 08:31
30542

Зураб Аласанія звільнився з посади голови правління ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” (НСТУ).

Читайте також: Наглядова рада НСТУ відсторонила Аласанію від роботи

“Рішення Наглядової ради з дострокового припинення контракту суд визнав незаконним і скасував. Але сьогодні я звільнився”, – повідомив він на своїй сторінці у Facebook.

Але, за його словами, “це не означає, що ми здаємо позиції”. “Це означає, що ми дотримуємось закону. Тобто: рішення суду набуде законної сили через 30 днів (з дня отримання всіма відповідачами цього рішення, або якщо буде подано апеляцію – з дня рішення суду другої інстанції). До того часу скасоване судом рішення Наглядової ради є формально чинним. А це означає, що сьогодні мій контракт вважається розірваним”, – написав Аласанія.

Він заявляє, що в такій ситуації варіантів було два.

“Наглядова рада могла би зробити крок назустріч і визнати свою помилку, скасувавши своє рішення до офіційного набуття чинності рішення суду, я міг би приміряти на себе клітчасту ковдру. ..Перший варіант – це не про Наглядову раду. Другий – це не про мене”, – зазначив Аласанія.

“Тому з позиції голови правління – йду. З сьогоднішнього дня головою правління суспільного мовника є член нашої команди Микола Чернотицький, який досі відповідав за філії Суспільного. Я продовжую працювати в компанії (на позиції експерта правління), допоки рішення суду не набуде законної сили”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com