Аліна Гросу неочікувано розсекретила справжнє ім’я Klavdia Petrivna

29.04.2024, 19:03
158114

Українська співачка Аліна Гросу під час спілкування з шанувальницею назвала справжнє ім’я Klavdia Petrivna.

Читайте також: Німеччина бойкотує вилучення заморожених російських активів – WSJ

Приголомшливу заяву співачка зробила у TikTok. Так, під одним з відео Аліни, у якому зірка розповідає про друге заміжжя та зради, прихильники поцікавилися, чи ж не вона ховається за загадковим образом Клавдії Петрівни. На це запитання зірка відповіла чітко. Вона спростувала такі здогадки і зазначила, що анонімною виконавицею, яку юзери намагаються розпізнати, є Соломія Опришко.

“Соломія. Але я вам нічого не казала. Насправді, вже багато хто знає. Прекрасна дівчинка, але мені шкода, що зараз багато її заслуженої слави забирають інші…”, — відповіла Гросу.

Окрім того, з такою думкою погоджується музичний блогер Максим Нагорняк. На своєму YouTube-каналі він також переконав шанувальників, що за образом Klavdia Petrivna стоїть саме Соломія. За його словами, він спілкувався з нею ще до її шаленої популярності та навіть думав про підписання музичного контракту.

“Дівчина, про яку всі говорять — це Соломія Опришко. І я вам даю своє слово, тому що, коли я працював на лейблі, хотів підписати контракт минулого літа. І так, Соломія Опришко — це Клавдія Петрівна. Я сам спілкувався з нею в соцмережах. І вона, ще не підписавши контракт зі своїм лейблом, уже попалилася перед багатьма”, — аргументував Нагорняк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com