Аліна Гросу показала свій розкішний будинок, у якому живе разом із Романом Полянським

11.11.2021, 15:55
104891

Аліна Гросу стала володаркою власного житла віком 10 років

Батьки придбали для неї п’ятикімнатну квартиру у престижному районі Києва. Нині вона живе там не одна, а разом зі своїм коханим.

Днями актор Роман Полянський відзначав день народження. Українська співачка оздобила свою розкішну квартиру святковими кульками, накрила стіл для гостей. В Інстаграм-сторіз виконавиця поділилася кадрами зі своєї квартири, похвалившись багатим інтер’єром.

Читайте також: Вчені встановили, що наявність партнера впливає на зовнішній вигляд жінки

Після того, як 16 років тому в квартирі було зроблено дорогий ремонт, а житло заповнили предмети інтер’єру в стилі бароко, що більше нагадують предмети мистецтва, нічого не змінювалося. Аліна Гросу так і живе у царських оздобах, попри те, що вона молода та креативна дівчина.

На кадрах, якими виконавиця поділилася з шанувальниками в Інстаграм-сторіз, можна побачити велику кімнату з рожевими стінами, ліпниною, різними килимами та меблями в стилі бароко. Тут і вишукана шафа-вітрина на гарних різьблених ніжках, в якій стоїть порцеляна. Тут же цікавий червоний столик зі стільцями для чаювання. Далі біля вікна розмістився довгий стіл для гуляння з витонченими стільцями. Десь там же у кутку має стояти сімейна реліквія – старовинний грамофон прабабусі Аліни Гросу.

Всі меблі були замовлені батьками співачки в Італії. У будинку зірки є все необхідне і навіть більярдна кімната для гостей і міністудія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com