Вчені встановили, що наявність партнера впливає на зовнішній вигляд жінки

10.11.2021, 23:03
104837

Вчені і психологи дійшли висновку, що жінки, які перебувають у відносинах, помітно змінюються зовні.

Читайте також: Дієтологи розповіли, чому спиртні напої можуть стати причиною набору зайвої ваги

Є кілька неочевидних речей, які подобаються чоловікам у жінках. Це означає, що тривалі серйозні відносини можуть зробити жінку більш привабливою в очах сильної статі.

Макіяж

Самотні жінки фарбуються дуже яскраво, в той час як зайняті або заміжні намагаються уникати надмірно великої кількості макіяжу на обличчі. Якщо ви бачите жінку, яка практично завжди фарбується дуже стримано, швидше за все, вона заміжня або давно в стосунках.

Зачіска

Коли жінка одна, вона намагається більш творчо підходити до вибору зачіски. Вона робить різні укладання, фарбує волосся в незвичайні кольори. У тривалих відносинах вона цього зазвичай не робить.

Стан тіла

Дівчата і жінки, які перебувають у відносинах, частіше бувають не надто стрункими, тому що менше стежать за фігурою. З іншого боку, існують дослідження канадських вчених, які стверджують, що важливо враховувати її попередній стан. Якщо жінка завжди стежила за фігурою, то вона може тимчасово перестати. Якщо вона ніколи не стежила за своєю зовнішністю, наявність чоловіка може стимулювати її почати ходити в спортзал. Словом, в цьому плані жінки часто вчиняють по-різному. Важливо знати, якою жінка була до відносин.

Одяг і парфуми

Дослідження показали, що жінки, що знаходяться в пошуках партнера, набагато частіше надягають яскравий одяг, а також користуються парфумами. З появою чоловіка палітра може не змінюватися, але стиль змінюється. Глибокі вирізи і короткі спідниці зникають. Їм на зміну приходить облягаючий одяг. Дослідження говорять про те, що жінки часто починають забувати про використання парфумів або запахи стають більш стриманими.

Всі описані вище дії дуже сильно змінюють жінку. Вчені вважають, що в цілому відносини знижують зовнішню привабливість жінки. Це досить очікувано, адже пошуки другої половинки припиняються, тому сенсу виглядати яскраво і привабливо немає.

Проте все вищеописане не відштовхне чоловіків і не перетворить красуню в сіру мишу, тому не варто боятися, що відносини негативно позначаться на жіночій красі. Найголовніше для жінки — уникати неочевидних помилок, які перетворюють її в стару: ці помилки дійсно можуть нашкодити, пише Ukr.Media.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com