Аліна Гросу показала свою маму: схожі як дві каплі води

19.12.2019, 15:10
57116

Українська співачка Аліна Гросу поділилася фотографією зі своєю мамою Ганною, на якій жінки схожі, як дві краплі води. Світлину артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте таож: Настя Каменських зачарувала прихильників образом Лілу із “П’ятого елементу”

“Сьогодні День народження у моєї найближчої, рідної, найдобрішої і найцілеспрямованішої в світі людини. Моя улюблена, мила матуся!!! Дякую Богу, що саме ти моя мама, я хочу щоб ти була завжди-завжди щаслива по-справжньому, я хочу щоб ти завжди відчувала, що ти мені, нашій родині, та всьому оточенню шалено потрібна”, − йдеться у вітальному пості Аліни Гросу.

Також співачка зауважила, що Ганна є для неї прикладом для наслідування, а також втіленням турботи і водночас строгості й справедливості.

“Ти – приклад для наслідування і ти сама ідеальна, справжня мама, втілення турботи, строгості і справедливості … шалено люблю !!! Здоров’я тобі, душевного спокою та якомога більше терпіння і сил, нехай все навколо тебе виключно радує, надихає і ми з братами колись станемо справжньою гордістю для тебе і тата!”, − написала Аліна.

View this post on Instagram

Сегодня день рождения у моего самого близкого, родного, самого доброго и самого целеустремленного в мире человека❤️❤️❤️ моя любимая, милая мамочка!!! @mamagrosu Спасибо Богу, что именно ты моя мама, я хочу чтоб ты была всегда-всегда счастлива по-настоящему, я хочу чтоб ты всегда чувствовала, что ты мне, нашей семье, да всему окружению безумно нужна…ты – любима, ты – уважаема, ты – пример для подражания и ты самая идеальная, настоящая мама, воплощение заботы, строгости и справедливости…безумно люблю!!! Здоровья тебе, душевного умиротворения и как можно больше терпения и сил, пусть все вокруг тебя исключительно радует, вдохновляет и мы с братьями когда-нибудь станем настоящей гордостью для тебя и папы!)

A post shared by GROSU (@alina_grosu) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com