Аліна Гросу потрапила в лікарню: співачка приховує причини для крапельниць

28.01.2024, 19:04
153336

Співачка Аліна Гросу потрапила у лікарню. Про це дівчина написала вчора в себе в Instagram та поскаржилася на поганий день.

Читайте також: Наталія Могилевська стала мамою (фото)

“День, якщо чесно, відстій. Окрім роботи, я на півдня потрапила до лікарів на крапельниці. Приїхати в Чернівці і не зачекінітися десь в лікарні – це анріал”, – написала Аліна.

Скріншот сторіз Гросу 

Проте вже сьогодні, 28 січня, вона зранку знову опублікувала відео з лікарні та підписала “Жесть добрий ранок”. На відео Гросу лежить з крапельницею в лівій руці.

Скріншот сторіз Гросу 

Відомо, що раніше Гросу постила відео зі студії звукозапису, проте що ж стало причиною для термінових крапельниць два дні підряд та як зараз почувається Аліна – вона не уточнює.

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу розповіла про серйозну травму під час зйомок нового кліпу. Дівчина дуже злякалася, адже довелося терміново їхати у лікарню та звертатися до хірурга. Причиною стали зірвані нігті, які пошкодилися під час сидіння на коні в одній зі сцен кліпу. За словами співачки, один ніготь кровоточив, а інший тримався на волосині. Але медики обробили рану та вчасно змогли надати допомогу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com