Аліна Гросу зізналася, що захворіла на коронавірус

20.11.2020, 22:15
89658

Співачка Аліна Гросу заразилася на коронавірус і розповіла про самопочуття та перебіг хвороби.  Дівчина записала відеозвернення до фанів, яке 20 листопада опублікувала в Instagram.

Читайте також: Прожили пів року: Аліна Гросу уже розлучилася зі своїм чоловіком

“Я теж перехворіла на коронавірус. 28 жовтня відчула себе не дуже добре, піднялася температура, перестала відчувати запахи і смаки, їла лимони наче вату, і пішла здавати тест – отримала позитивний результат”, – розповіла Гросу.

Співачка також зазначила, що раніше з коронавірусною хворобою зіткнулися члени її сім’ї. У першому випадку була легка форма, а у другому – важка, з 75%-ним ураженням легень.

“Коли було жахливо страшно за дуже близьку людину. На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли”, – описала вона ситуацію.

Аліна наголосила, що у неї самої – легка форма коронавірусу, і КТ показало, що немає ураження легень.

“Так що все в порядку, йду на поправку. З дому не виходжу, щоб нікого не заразити та вилікуватися. Пила антибіотики, але відмовилася від уколів – тому що їх боюся… здавала величезну кількість аналізів, оскільки коронавірус б’є по слабких місцях в організмі, також пила в шалених дозах вітамін С і кардіомагніл”, – розповіла артистка.

Гросу попросила своїх прихильників не займатися самолікуванням, і висловила готовність відповісти на питання про симптоми, і як вона справляється з коронавірусною хворобою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com