Аліна Єршова з “Холостяка” перервала мовчання і назвала реальну причину свого вильоту

25.12.2022, 17:26
133060

Учасниця 12 сезону шоу “Холостяк” Аліна Єршова після вильоту з проекту у восьмому випуску вирішила відразу не коментувати ситуацію, що склалася. Тільки через тиждень вона все ж відповіла на питання шанувальників в соцмережі і зізналася, що залишила проект за власним бажанням.

Як пише УНІАН.

Читайте також: Скандал на “Холостяку-12”: Алекса Топольського звинуватили в домаганнях (фото)

“Так, я залишила проект сама. Я про це сказала у своєму відеозверненні до Алекса. Якщо вам його не показали, значить була така режисерська задумка. Вже є як є. Але уважний глядач бачив, як я поводилася на проекті, церемонії. Я знала, що їду додому. Сама про це попросила. На жаль, моє відеозвернення повністю вам не показали. Дивіться на це, як на казку”, – сказала Аліна.

Вона додала, що на першій вечірці Алекс справив на неї гарне враження, але, дізнавшись його ближче, вона зрозуміла, що він – не її чоловік. Саме з цієї причини вона і вирішила залишити реаліті.

“Пік симпатії був на першій вечірці. Сподобався зовні, говорив правильні речі. Не хочу хейтити Алекса. Не підходимо один одному. Так вийшло, що він не для мене”, – додала Єршова.

Нагадаємо, в дев’ятому випуску шоу залишила актриса Вікторія Варлей. Після вильоту вона викотила гнівний пост і розповіла, що телеканал СТБ показав випуск так, як їм було вигідно.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com