Американські аналітики повідомляють про невдачі росіян на Донеччині: що відомо

12.05.2023, 11:31
140446

Протягом минулої доби, 11 травня, російські війська здійснили кілька атак на Донеччині, але вони не мали успіху. Окупанти також продовжили обмежені наземні атаки на лінії Авдіївка-Донецьк.

Читайте також: Зеленський розповів, чому не розкриваються втрати української армії

Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

З посиланням на український Генштаб аналітики повідомляють, що російські окупаційні війська здійснили безуспішні наземні атаки поблизу Авдіївки, Мар’їнки (27 км на південний захід від Авдіївки) та Новомихайлівки (36 км на південний захід від Авдіївки).

Також в Інституті наголошують, що російські військові блогери стверджують, мовляв, війська РФ досягли незначних успіхів на захід від Кам’янки (5 км на північний схід від Авдіївки) та на північний схід від Опитного (3 км на південний захід від Авдіївки), а також продовжили наземні атаки поблизу траси N20 на захід від Новобахмутівки (9 км на північний захід від Авдіївки).

“Повідомляється, що 11 травня українські сили здійснили обмежену та локалізовану контратаку на заході Донецької області. Російський “воєнкор” стверджував, що українські сили контратакували та перетнули річку Шайтанка поблизу Новодонецького (12 км на південний схід від Великої Новосілки)”, – йдеться у звіті ISW.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com