Андрій Єрмак: “Разумков у відставку не збирається”

15.02.2021, 13:31
94511

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак прокоментував інформацію про відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, яку почали публікувати в ЗМІ. Про це він повідомив в новому інтерв’ю на телеканалі “Україна 24”, – пише Дима Гриниченко (comments.ua).

Читайте також: Дмитро Разумков: “Верховна Рада комплексно підходить до питання боротьби з кнопкодавством”

За словами чиновника, питання відставки спікера українського парламенту зараз не стоїть на порядку денному і навіть не розглядається. Він зазначив, що ті, хто поширює подібну інформацію ставить перед собою мету внести розлад між представниками органів влади. Єрмак сказав, що він обговорював ці чутки з Разумковим. Глава ОП заявив, що говорив зі спікером телефоном і сміявся разом з ним над цією інформацією. Поширення чуток про відставку голови ВР він назвав політичною технологією, яка передбачає внесення розбрату між органами влади й створення хаосу.

Чиновник сказав, що іноді неможливо ігнорувати маніпуляції, які мають образливий характер, проте на подібне в команді президента Зеленського точно реагувати не збираються.

Минулого тижня в ЗМІ почали публікувати інформацію про те, що на Банковій готують відставку Дмитра Разумкова з поста спікера Верховної Ради. На його місце нібито хочуть поставити віце-спікера парламенту Руслана Стефанчука.

Дмитро Разумков став відомий під час виборчої кампанії 2019 року як один з головних спікерів команди Володимира Зеленського. У серпні 2019 року він був обраний головою Верховної Ради й набрав рекордну кількість голосів народних депутатів. Його призначення підтримало 382 обранці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com