Анджеліна Джолі заговорила про поранених та вбитих дітей в Україні

18.06.2022, 17:02
122206

Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі звернула увагу на потреби дітей, які стали жертвами війни.

Читайте також: Кличко на зустрічі з Шольцем: Потрібно допомагати Україні сьогодні і зараз

На сторінці в Instagram Анджеліна Джолі розмістила пост, у якому зазначила, що вже 2/3 частини дітей з України були вимушено переміщені. Зірка зазначила, що від початку повномасштабної війни РФ проти України 24 лютого щонайменше 277 дітей було вбито і 456 поранено.

Джолі розповіла підписникам, що в Україні внаслідок атак було пошкоджено та знищено щонайменше 256 закладів охорони здоров’я і більше ніж 1800 шкіл.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

У своєму пості Анджеліна Джолі також зауважила, що найбільші наслідки війни несуть діти. У всьому світі діти становлять 30% населення, але, також, становлять 41% усіх вимушено переміщених осіб:

“Спільні зусилля, спрямовані на подолання фізичних та емоційних проявів травми, мають задовольняти не лише потреби дітей в Україні, а й Афганістані, Ємені та багатьох інших часто забутих конфліктів, які фінансуються набагато нижче рівня, достатнього для задоволення потреб дітей. Місцеві організації та організації, очолювані громадою, впроваджують нові способи підключення дітей до інструментів для навчання та харчування для зростання, щоб допомогти захистити їх від найгірших наслідків цієї війни, але глобальна гуманітарна відповідь може і повинна бути сильнішою, щоб забезпечити це покоління дітей ресурсами, необхідними для початку лікування”, – наголосила Джолі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com