“Ані мозку, ані совісті”: Гордон показав перекроєну Надію Бабкіну, яка приїхала до Маріуполя (відео)

13.10.2022, 14:01
129138

Український ведучий та журналіст Дмитро Гордон продовжує демонструвати росіян “в усій красі”.

Читайте також: Росіяни випустили по Миколаєву вісім ракет і влучили у п’ятиповерхівку: з під-завалів дістали дитину (фото)

Цього разу у себе на сторінці в Instagram Гордон розмістив приголомшливе відео, на якому старанну промову штовхає російська співачка Надія Бабкіна. При чому, впізнати її вкрай важко – артистка повністю перекроїла своє обличчя та тепер схожа на якесь опудало.

У відео Бабкіна постає у маріупольському драматичному театрі. Як відомо, 16 березня російська армія скинула бомбу в центрі Маріуполя і знищила драматичний театр, у якому від війни ховалися сотні людей.

Бабкіна розповідає, що приїхала підтримати людей і просто дивується тому, наскільки зруйнований маріупольський драматичний театр і як таке взагалі можливо у 21 сторіччі:

“Я перебуваю в Маріуполі в руському драматичному театрі. Від нього ось, що залишилось. Люди тут працюють, відновлюють, це найголовніше. А на вході мужичка зустріла – ані родини, ані будинку, нічого нема. Він приходить сюди щоб і допомагати, і церкви поруч, і віру собі повернути. Я приїхала сюди, щоб підтримати людей. Все дуже сумно, шкода. Не розумієш, як таке може бути у 21 сторіччі. Але, на жаль. це сталося. Російський драматичний театр і раптом все перейменували. Слово “російський” прибрали, і залишилось це як обласним, українська приналежність. А насправді це російський драматичний театр і дуже серйозний”, – каже у відео Бабкіна.

Читайте також: Росіяни атакували Київщину дронами-камікадзе: куди поцілили окупанти (фото)

Послухавши все це, Гордон зробив такий висновок: “Співачка Надія Бабкіна. Ані мозку, ані совісті, ані майбутнього”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com