“Антикоронавірусний танець”: луцькі медики записали черговий розривний хіт (відео)

6.05.2020, 22:44
71630

Медики комунального підприємства “Луцький центр первинної медичної допомоги” знову записали “антикоронавірусне” відео. Цього разу головний меседж – “Stay at home”, заклик залишатися вдома.

Читайте також: У психлікарні Волині після смерті пацієнтки виявили спалах COVID-19

Відома телеведуча Леся Нікітюк разом із відомими на всю країну (завдяки антикоронавірусним танцям) медиками зробили круту колаборацію. Про це йдеться на сайті Нового каналу.

“Почула по радіо, що луцькі медики відзняли відео з “антикоронавірусним танцем”, – розповідає ведуча. –Так працівники хотіли пояснити всім, що дотримуватись карантинного режиму – важливо! Аби не зашкодити власному здоров’ю та тим, хто бореться за життя людей. Тому я звернулася до луцьких медиків із пропозицією об’єднати зусилля, аби нас почула вся країна. Щоб вони записали свій “антикоронавірусний танець” під трек Stay at home”.

Медики “Луцького центру первинної медичної допомоги” радо відгукнулися на такий творчий експеримент.

“Почувши від керівництва про пропозицію Лесі Нікітюк, ми жодної хвилини не сумнівалися у своїй участі, – кажуть медичні працівники. – Маємо надію, що пацієнти дослухаються до нашого заклику і надалі сумлінно будуть дотримуватись карантинних заходів. Наразі ми працюємо в складних епідемічних умовах: консультуємо пацієнтів по телефону, чергуємо на КПП, надаємо медичну допомогу за місцем проживання пацієнтів та багато іншого”.

Читайте також: На Волині понад 40 медиків заразились на коронавірус

За словами медиків, позитивний ролик має донести до пацієнтів та колег, що попри все треба наповнювати себе і своє оточення позитивом.

“Наше підприємство зайняло активну позицію у масштабній інформаційній кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію України, – розповідає директор КП “Луцький центр первинної медичної допомоги”, заслужений лікар України Ігор Васильович Гнетньов. – Враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася, наші лікарі та медичні сестри відзняли чимало інформаційних роликів з рекомендаціями пацієнтам. “Антикоронавірусний танок” був створений спонтанно, в робочих умовах, з метою підтримати позитивом пацієнтів та медичних працівників. І нам це вдалося”.

Нагадаємо, що Луцькі медики уже станцювали один”антикоронавірусний” танець та “підірвали” мережу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com