Арахамія знайшов під колесом автомобіля згорток, прокуратура відкрила провадження

24.10.2020, 17:50
87367

Лідер фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія повідомив про виявлення згортка під колесом автомобіля, на місці працює поліція.

Читайте також: 1 голос – 500 гривень: поліція викрила мережу підкупу виборців в Борисполі (фото)

Про це він повідомив на особистій сторінці у Facebook, інформує УНН.

“Сьогодні о 13:25 приїхав на роботу, спрацював датчик тиску шин, вийшов з машини і оглянув колеса, під заднім правим колесом виявив невеликий згорток. Викликав поліцію, працює бригада вибухотехніків. За попередніми даними – пристрій стеження”, – йдеться у повідомленні.

“За фактом ймовірного стеження за народним депутатом України розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 182 (Незаконне збирання, зберігання, використання конфіденційної інформації про особу, порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 5 запитань від президента: стало відомо, як будуть виглядати і працювати інтерв’юери (фото)

“Фахівці вибухово-технічної служби обстежили цей предмет та встановили, що він не є вибухонебезпечним. Попередньо, цим предметом є трекер для відстеження переміщень автомобіля. Знахідку буде направлено на експертне дослідження. Наразі слідчими поліції Києва під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури №6 встановлюються обставини цієї події”, – додали у прокуратурі.

Вказується, що за результами експертизи щодо виявленого предмету буде визначена остаточна кваліфікація та подальша підслідність кримінального провадження.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com