Арестович розповів, чого варто очікувати після смерті диктатора

4.06.2022, 10:01
121204

Радник голови президентського офісу вказав, що знав про захворювання Путіна ще 2020 року та сказав, що московські лікарі можуть продовжити життя голови Кремля ще на якийсь час.

Читайте також: Путін заявив, що з Білорусі потрібно зняти санкції для вивозу українського зерна

Про це Арестович розповів у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним 3 червня.

“Я думаю, що у РФ, як у СРСР, немає досвіду і немає протокольних інституцій, які дозволяють безболісно пройти смерть вождя”, – сказав радник голови ОП.

“Щойно Путін помре – реально хтось зіллє з прислуги Путіна або “веж Кремля”, почнуться обвальні процеси верхівки… Ну, можуть ще два тижні вдавати, що він живий. А найголовніше – буде поставлено питання: а навіщо взагалі руйнувати американоцентричний світ? Думаю, ніхто у військово-політичному керівництві не в змозі буде пояснити, навіщо їм взагалі війна в Україні“, ­– поділився думками Арестович.

Він запевнив, що після смерті російського диктатора політикум цієї країни зрозуміє одне – треба негайно боротися за владу і вплив. А війна в Україні в цю історію жодним чином не вписується.

Водночас радник керівника ОП не впевнений, що в такому разі війна завершиться негайно, проте щонайменше російські війська зменшать інтенсивність атак. Тоді, на думку Арестовича, в України різко зростуть шанси повернути Крим і Донбас.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com