Архієпископ Кримської єпархії ПЦУ призупинив голодування на прохання Епіфанія

17.12.2019, 19:32
56962

Архієпископ Кримської єпархії ПЦУ Климент призупинив оголошене ним 10 грудня безстрокове голодування. Про це він заявив у вівторок, 17 грудня, на прес-конференції в Києві, повідомляють Крим.Реалії.

Читайте також: Кримський архієпископ Климент оголосив голодування під стінами Кабміну

″У неділю (15 грудня. – ред.) Блаженнійший митрополит Епіфаній просив призупинити голодовку. Я не можу піти проти волі Блаженнійшого, і я пообіцяв, що я припиню голодування. Але на час. Якщо я побачу, що питання не буде вирішуватися, тоді я продовжу це голодування. І я не буду дивитися ні на чиї обіцянки, тому що шість років обіцянок і брехливих заяв від уряду″, – сказав архієпископ Климент.

Голодування священнослужитель оголошував у зв’язку із затягуванням вирішення питання передачі будівлі кафедрального храму святих Володимира і Ольги в Сімферополі Кримської єпархії у власність Православної церкви України.

За його словами, 18 грудня уряд України має надати перші результати, які допоможуть вирішити низку питань з кримською єпархією.

″На цьому тижні відбулися зустрічі з міністром (у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України. – ред.) Оксаною Колядою. Вона дала певні доручення профільним міністерствам до середи підготувати пропозиції для того, щоб до кінця тижня сформувати відповідну постанову і розпорядження, які будуть підписані прем’єр-міністром України″, – додав Климент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com