Астролог назвала два найважчі місяці у 2020 році

1.05.2020, 20:45
71191

Багато людей очікують кінця весни, щоб якомога швидше розпрощатися з коронавірусом і карантином.

Але відомий астролог Василина Володіна попереджає про те, що нам доведеться зіткнутися ще з двома місяцями, які виявляться найбільш проблемними й важкими в 2020 році, пише SlovoFraza.

Читайте також: Зеленський анонсував соціальну допомогу для малого і середнього бізнесу

Проблеми в червні

Астролог прогнозує, що в червні ситуація погіршиться через зростання кількості затемнень, а також з’єднання Плутона і Юпітера. За її словами, знакам Зодіаку доведеться розриватися між роботою і сім’єю. З одного боку, доводиться активно працювати, щоб якось відновити втрати у матеріальному плані, а також зберегти місце. Багато хто зрозуміє, що тепер безробітний, тож доведеться шукати нове місце або ж повністю змінювати сферу діяльності, тому що ваша втратила актуальність. З іншого боку, тривала самоізоляція призвела до того, що у вашій родині хтось посварився, і стіни квартири трясуть від затяжного конфлікту. Доведеться викручуватися, приділяти час рідним і намагатися всіх примирити. Якщо цього не зробити швидко, то сварка розтягнеться і буде віднімати більшу частину уваги, що негативно позначиться на вашій професійній діяльності.

Критична ситуація в листопаді 

Василина Володіна каже, що листопад стане ще одним з найбільш проблематичних місяців у всьому 2020 році. B цей період варто очікувати виникнення різних проблем, бід і втрат. Астролог попереджає, що глобальної кризи не буде, але суспільство все одно злегка потрясе і витримають ті, хто зможе заздалегідь зробити фінансові запаси. Листопад – це період, коли всім знакам Зодіаку судилося знову пройти перевірку на міцність. Є підозра, що цей місяць стане моментом, коли коронавірус знову (вже востаннє) підніме голову і змусить нас включити стандартний сценарій з карантином та безробіттям. Саме тому так важливо постаратися заздалегідь зробити запаси на чорний день. Василина Володіна каже, що сильний удар буде саме по фінансовій ситуації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com