Астрологи склали любовний гороскоп для усіх знаків Зодіаку на березень

28.02.2020, 19:15
64903

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вже у березні зустрінуть другу половинку.

Читайте також: Скільки вихідних чекає на українців у березні

Овен

Березень Овнів потрапить під тотальний вплив Меркурія, що рухається, то назад, то вперед, змінює настрій і плани. Любов в прямому сенсі почне тиснути на Овнів: якісь обставини, дані обіцянки або невирішені проблеми змусять почуватися під пресом. Астрологи радять підстрахуватися і приділити цій сфері більше уваги. До 5−15 березня не варто ухвалювати доленосних рішень, писати важливих листів і намагатися грати на два фронти. Краще розібратися в коренях ситуації та пошукати шляхи для “закриття любовного гештальта”.

Телець

Багато Тельців отримають у березні можливість подумати над способами поліпшення відносин, отримати новий досвід і зрозуміти, чи є сенс в їх продовженні. Але є небезпека, про яку астрологи попереджають: березень може занурити Тельців в світ романтичних спокус. Для самотніх представників Знаку місяць може ознаменуватися приходом в життя сильних почуттів, для сімейних − стати вдалим періодом для особистої ініціативи. Але слід прорахувати кожен крок наперед: в кінці березня чекають не тільки перемоги, але й наслідки прийнятих рішень.

Близнюки

Закохані Близнюки проведуть місяць у режимі внутрішньої кризи, у деталі якої краще нікого не посвячувати. Мінливий настрій, труднощі з прийняттям рішень і бажання скоріше покінчити з трудомісткими проблемами можуть принести їм неприємні хвилини. У березні варто контролювати свої емоції і долати особисті драми самостійно: повінь почуттів може прийти завчасно. Раптову закоханість, несподіваний віраж в сталих відношеннях і інші ситуації на межі екстриму допоможе подолати здоровий глузд.

Рак

Березневі зірки змусять про що задуматися, але спонтанні яскраві почуття з легкістю витіснять зусилля думати логічно. Якщо серце давно сумує за кохання, можна проігнорувати всі очевидні ризики. Веселий купідон готовий запустити стрілу просто в серце. Раз − і все, Раки закохані по повній програмі. Потенційного партнера можна зустріти в близькому колі, астрологи навіть не скасовують можливість повторно закохатися у свого партнера. Кохання, побачення, прогулянки по весняних вулицях, нові книги, нові думки і нові почуття − все це так незвично, але все−таки може відбутися.

Читайте також: Вихідні в Україні навесні 2020 року: українців чекають додаткові вікенди

Лев

Левам особисте життя не принесе особливих сюрпризів у березні, не зіштовхне з критичними проблемами, проте астрологи радять бути більш уважними до настрою та почуттів коханої людини. Астрологи повідомляють, що в цьому місяці Левам буде складно помітити межу між почуттями і егоїзмом. Їх можуть роздирати суперечливі бажання. Для підтримки гармонії у відносинах доведеться поводитися максимально стримано: не кричати, не командувати, не тягнути ковдру на свою сторону. А також не брехати. Паралельні гри дуже небезпечні: є ризик викликати гострі ревнощі або не витримати напруги.

Діва

Дівам звернути більш пильну увагу на підтримання гармонійних стосунків зі своїм партнером: турбота про близьку людину може бути приємним заняттям. Якщо з’являться думки про те, як зробити відносини більш чесними, зрозумілими і щасливими, то в березні вийде їх реалізувати. Це буде вдалий місяць для пожвавлення згаслої пристрасті: у відносинах може з’явитися “родзинка”, яка і запустить зміни на краще. У другій половині доречні романтичні знайомства і подорожі по забутих місць.

Терези

Закоханим Терезам в березні не врятуватися від напруження пристрастей. За гороскопом можливі напади ревнощів, ігри з вогнем і спроби вибити клин клином. У деяких представників Знаку можуть з новою силою заявити про себе колишні проблеми з коханою людиною, і, ймовірно, це змусить піти на крайні заходи. Втішна новина: випробування стане останнім в довгому ланцюзі, потрібно лише пройти його з честю. Конфлікт, криза або розрив виконає роль очисного вогню, а значить, минуле остаточно і безповоротно залишиться в минулому.

Скорпіон

У березні особисте життя Скорпіонів буде насичений несподіваними ситуаціями, до яких вони можуть поставитися дуже довірливо і схвально. Астрологи повідомляють, що на горизонті з’явиться ланцюг дивних обставин, але часом комедія буде переходити в гостру драму. У відносинах обидва партнери можуть грати в небезпечні ігри і з перемінним успіхом обманювати один одного. Навіть до кінця місяця в цій п’єсі не буде поставлена крапка. Можлива ситуація вибору, гострі сутички, перевірка почуттів на міцність. У той час як самотніх Скорпіонів чекає місяць блискучих перемог над серцями потенційних партнерів.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку які несумісні в любовних стосунках

Стрілець

На початку весни Стрільці ризикують зануритися в океан особистих переживань, давніх спогадів і почуттєвих бажань. Давні мрії, ідеї, образи можуть отримати нове життя завдяки пробудженим почуттям. Дуже важливо, щоб кохана людина розділила це романтичний настрій, в іншому випадку з вини розбіжності інтересів можливі гострі суперечки, любовні драми. Астрологи рекомендують скористатися щедрими можливостями у відносинах, щоб згодом не шкодувати про згаяний.

Козеріг

Для представників Козерога березень − місяць підвищеної чутливості та вразливості. Крім того, велика влада минулого над цим: можуть зацікавити секрети і таємниці коханої людини. З іншого боку, якщо вдасться подолати зовнішні обмеження і приборкати негативні думки, місяць виявиться дуже романтичним. Зірки подарують привід для прориву в любові. Для цього варто переглянути минулі ситуації: можливо, був момент, коли Козероги випадково упустили щастя, взявшись за справу не в тому стилі або не в той момент, і пора зіграти за іншими правилами.

Водолій

Водоліям у березні важливо бути в емоційній та духовній гармонії з світом. Чим вона міцніша, тим більше позитивних змін увійде в життя. За словами астрологів, початок весни − досить драматичний період. Але він може залишити після себе яскраві зміни, якщо вдасться знайти шлях до гармонії. А ось радикальні рішення, доленосні кроки, випадкові пристрасті, навпаки, шкідливі і можуть стати причиною серйозних проблем. Не варто піддаватися миттєвим емоціям, особливо гострим ревнощам і спалахам дратівливості. Зберігайте терпіння і спокій, щоб любовна удача вас не залишила.

Риби

У березні Рибам не варто ігнорувати зв’язок реального світу та світу тонких матерій. Незалежно від того, чи вірять Риби в це чи ні, магічною силою будуть володіти сни, думки і слова. За словами астрологів, зірки нададуть всі шанси поліпшити відносини з представниками протилежної статі, чого часто будуть сприяти незвичайні ситуації. Удача чекає тих, кого ніяк не відпускає минуле: ще не пізно відмотати плівку назад і змінити ситуацію. Якщо очевидний провал проекту “жили довго і щасливо”, астрологи радять закрити його і почекати, коли Фортуна повернеться. Можливо, буде потрібно кілька тижнів або місяців, але щастя того варто.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com