Авторка “50 відтінків сірого” видасть новий роман

28.01.2019, 12:13
9360

Англійська письменниця Еріка Леонард Джеймс, яка стала відомою на весь світ після еротичного бестселера “П’ятдесят відтінків сірого” (Fifty Shades of Grey), незабаром випустить новий роман.

Читайте також: ТОП-5 книг 2018 року за версією Білла Гейтса

Авторка роману “П’ятдесят відтінків сірого” (Fifty Shades of Grey), за мотивами якого зняли однойменний фільм, пообіцяла шанувальникам еротичних сцен повторити успіх попередньої книги, повідомляє іноземне видання Today.

За її словами, роман розповість нову казку для дорослих, які живуть в теперішньому світі, а головною героїнею стане дівчина з прототипом сучасної Попелюшки.

а сюжетом книги, події розгортаються одразу в трьох місцях: Лондоні, Корнуоллі та Східній Європі. В центрі уваги постає молодий аристократичний хлопець Максим Тревельян, який є корінним англійцем, і дівчина Алесія Демачі, яка приїжджає в Лондон, щоб залишити позаду своє небезпечне минуле.

Письменниця відкрила секрет, що книга матиме назву “Містер” (The Mister), а перші примірники можна буде придбати за 17 доларів 16 квітня 2019 року.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com