Батько вбитої Гандзюк повідомив, що за ним стежать невідомі та намагаються залякати

11.03.2019, 20:35
15837

Батько жорстоко вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк розповів, що за ним стежать, а також намагаються залякати. Про це він заявив в інтерв’ю з журналістами Української правди.

Читайте також: Олександр Старіш: “Чи не за кришування криміналітету Херсонщини і вбивство Каті Гандзюк Мєріков отримав звання Генерала особисто з рук Порошенка?”

Віктор Гандзюк каже, що його ″ведуть″ невідомі люди на автомобілі.

″Я практично щодня їздив на цвинтар до Каті, і так складалося, що це було в кінці дня – після 16-17 годин, коли немає нікого. Я помітив, що практично кожен день мене хтось супроводжує. Тобто, з’являється машина з темним склом, з якої ніхто не виходить. коли я сідаю і їду, машина різко стартує і їде за мною, але не обганяє, коли їду повільно, і не відстає, коли прискорюються ″, – розповів Гандзюк журналістам.

Крім того, батькові вбитої активістки дзвонять з невідомих номерів і мовчать в трубку. Одного разу ці люди спробували вийти з чоловіком на контакт. ″Пропонували зустрітися. Говорили, нібито у них є якісь дані про замовників. Зустріч повинна була бути тільки один на один″, – зазначив він.

За словами батька Гандзюк, це почалося після того, як Владислав Мангер, якого підозрюють у замовленні вбивства активістки, вийшов з СІЗО під заставу. Батько Катерини переконаний – спостереження за ним ведеться з метою залякування.

″Я не думаю, що з метою простежити за мною. Тому що це робили б більш делікатно. А це відбувається дуже нахабно і відкрито. Очевидно, щоб залякати″, – переконаний Віктор Гандзюк.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою Катерину Гандзюк. Були затримані п’ятеро підозрюваних в замаху, в тому числі чоловік, зафіксований на відео з камер спостереження як покупець сірчаної кислоти.

4 листопада Катерина померла. Після цього слідчі змінили кваліфікацію нападу на – умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, на замовлення. Замовником вбивства Гандзюк слідство вважає главу облради Владислава Мангера.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com