Олександр Старіш: “Чи не за кришування криміналітету Херсонщини і вбивство Каті Гандзюк Мєріков отримав звання Генерала особисто з рук Порошенка?”

20.02.2019, 12:31
12946

Доктор політичних наук, професор Олександр Старіш поділився на Facebook міркуваннями, хто попередив кримінального авторитета Олексія Левіна, праву руку Менгера, втекти з країни перед розслідуванням вбивства Каті Гандзюк. Політолог підозрює начальника Головного управління Національної поліції України в Херсонській області Артур Мєріков, якого Петро Порошенко удостоїв звання Генерала.

Читайте також: Дмитро Суворов: “Вибори-2019 – найбрудніші в історії України”

“На роздуми залишається 41 доба.

Хочу, кохана, нагадати тобі, що за діючою Конституцією увесь силовий блок призначає Президент фактично одноосібно. Увесь. Одноосібно. Тепер до справ.

Roman Sinicyn: “Як ви думаєте, хто попередив кримінального авторитета Левіна (Москала), що йому треба терміново валити з країни? Левін був правою рукою Менгера по різним делікатним справам. Зараз в Домінікані відсиджується. Підказка: не Менгер, не Гордєев, не Рищук. Набагато цікавіше. І страшніше. Уся справа Каті Гандзюк – це справа про те, до чого ми докотились на двадцять восьмому році незалежності. Про те, що влада на місцях – кримінал. Немає грані між бандитами, мусорами, сбушниками і чиновниками. Це розгалужена і страшна система, яка переламає будь-кого хто становить їй загрозу. Але от у випадку Херсону – ми цю систему на**немо. Чого б це не коштувало”.

І все ж таки: хто попередив кримінального авторитета Лєвіна (Москала)? На жаль, відповідь на поверхні: начальник Головного управління Національної поліції України в Херсонській області Артур Мєріков. Чи не за кришування криміналітету Херсонщини і вбивство Катерини Мєріков отримав звання генерала особисто з рук того, хто його призначив?

Якщо 31 березня виберемо президента з комуно-кримінальної колоди, такого шансу може й не бути. До речі, може хто знає, як там холуї нинішнього Президента Порошенка – Шрайк, Волох, Олєшко, Пономарь і решта покидьків почувається? Невже ще не почали шукати собі нового хазяїна? Так само, кохана, як і ти: невже ще не почала шукати собі нового хазяїна? Невже тебе влаштовує твій ґвалтівник Петро далеко не перший?

То ж, думай, Ненько, думай. Тільки пам’ятай: на роздуми залишається 41 доба”, – ідеться у пості.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com