Батько вбитої Марійки Борисової спростував одну з версій її зникнення

13.03.2021, 18:56
95435

Батько 7-річної Марії Борисової, яку знайшли мертвою в Херсонській області, спростував, що дівчинка в день зникнення нібито могла чекати його на зупинці громадського транспорту, – пише Дарія Дурова (OBOZREVATEL).

Читайте також: 7-річну дівчинку, яку розшукували 4 доби, знайшли мертвою в мішку за сараєм

Про це повідомив “24 канал”. Зазначається, що чоловік проживає окремо від сім’ї вже два роки. Марію та її 10-річного брата матір виховувала самостійно.

Журналісти розповіли, що основним заробітком батька є сезонні роботи.

“Ні, вона не могла бігти на зупинку, тому що я там ніколи не зупинявся, не виходив. Вона не знала навіть, де я працюю”, – заявив чоловік.

Він додав, що в день зникнення дівчинки працював у селі.

Односельці водночас стверджують, що сім’я убитої дівчинки була неблагополучною. Багато хто відмовився про неї говорити.

За словами представників місцевої влади, сім’я перебуває на спецобліку. За деякими даними, жінку іноді помічали з алкоголем. Втім, у сільській раді причин для вилучення дітей не бачили.

“Були маленькі проблеми, сім’я постійно була під контролем. Ходили, спілкувалися з мамою, дивилися на їхні умови життя”, – сказала староста Щасливого Наталія Пархоменко.

У матеріалі сказано, що коли експерти оглядали тіло дівчинки, її матір поводила себе спокійно. Після всіх процедур поліція забрала жінку на допит.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Марія Борисова зникла 7 березня в селі Щасливе Олешківського району. Вдень 11 числа її знайшли мертвою в мішку за старим сараєм у тому ж населеному пункті.

За попередньою оцінкою, дитина була задушена. Начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін також заявив, що дівчинка, можливо, перед смертю була зґвалтована.

Після того як тіло знайшли, на місці інциденту по трьох колах запустили п’ятьох службових собак.

У вбивстві 7-річної Маші підозрюють осіб із кола сім’ї дитини та жителів Щасливого. Заявляється, що в селі готуються до самосуду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com