Батько Зеленського отримав довічну стипендію від держави, – рішення уряду

6.10.2023, 11:01
147831

Олександр Зеленський – батько чинного президента – який має ступінь доктора наук, отримав довічну стипендію Кабінету міністрів України.

Читайте також: Кидали банки з-під пива і називали “к**вами”: в Польщі напали на українку з 5-річною дитиною

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Кабінету міністрів України.

Зазначено, що довічну стипендію отримують науково-педагогічні працівники за “видатні заслуги у сфері вищої освіти”. Окрім Олександра Зеленського в розпорядженні Кабміну вказано ще близько сотні освітян.

На сайті Державного університету економіки та технологій (Кривий Ріг) зазначено, що Олександр Зеленський у 2003 році захистив докторську дисертацію на тему “Методологічні основи маркшейдерського забезпечення планування та обліку видобутку в інформаційній системі управління рудним кар’єром”. У 2009-2010 роках він був виконавецем гранту Президента України для обдарованої молоді за проектом “Розробка автоматизованої системи геолого-маркшейдерського забезпечення для рудних кар’єрів”.

Сьогодні Олександр Зеленський завідує кафедрою інформатики та інформаційних технологій вказаного університету. Він має 140 наукових публікацій, є співавтором 4 монографій, постійно бере участь у міжнародних наукових конференціях.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com