Без води і каналізації: волонтерка і журналістка розповіли про жахливі умови українських захисників на Дніпропетровщині (фото)

5.11.2019, 16:49
50636

Українські військовослужбовці з 93-ї ОМБр Холодний Яр не перший рік знаходяться на місці дислокації в селищі Черкаське,  що на Дніпропетровщині без води і каналізації. Про це в Facebook пише волонтер Ольга Омелянчук.

Читайте також: “Мєлкій п**дюк”: волонтерка, яка закликала вбити Зеленського, записала нове скандальне відео (відео)

″Військові, як ми знаємо, люди (в більшості своїй) взагалі не ніжні. Але краплю бісить, що ти (не на полігоні і не на війні) не можеш: злити воду в унітазі (уявляєте, як через тиждень без води виглядають вбиральні в казармах?); вмитися і почистити зуби; прийняти душ і т.д″, – йдеться в повідомленні.

Вона також повідомляє, що за словами експертів, для пункту постійної дислокації потрібна нова свердловина, а у військовому містечку необхідно замінити труби. Щоб, хоч якось помитися військові носять воду в частину у пластикових пляшках.

Волонтерка обурюється, що цистерна з водою  вже цілий тиждень не може доїхати до війська. А коли технічну воду привозять, військові діляться нею з місцевими жителями .

Читайте також: “Били кожен день і говорили, що ми виростемо виродками”: сироти та волонтерка розповіли про страшні знущання дитячому притулку “Світанок” (відео)

Журналіст Анастасія Федченко в соцмережі зазначила, що за останні тижні води в пункті постійної дислокації  не було зовсім.

При цьому українським бійцям на гарячій лінії Міністерства оборони відповіли, що вода буде, але коли, не сказали: ″Нові труби кладуть. Вода буде″.

″Іронія в тому, що найбільша річка України і одна з найбільших річок в світі – Дніпро – зовсім поруч … Але вони носять воду з якоїсь свердловини, вони намагаються економити, але митися в ковшику в 21 столітті, коли незабаром люди полетять в космос і придумають, як лікувати рак – це дно і пи*дець″, – повідомила Федченко.

″Зараз у нас йде дощ, а я думаю, чому не серпень, я хоча б під дощем помився″, – бідкається чоловік, який воює п’ять років.

″Я хочу, щоб люди в армії припинили працювати в середньовічних умовах″, – писала Федченко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com