Бігала голою та кидалася на сусідів: ЗМІ дізналися про матір померлої від отруєння дівчинки на Волині

4.11.2021, 18:30
104379

Матір 8-річної Уляни, яка, за попередньою інформацією медиків, померла від отруєння каштанами, поводилася дивно і нікого не підпускала до дитини.

Читайте також: «Життя людини – найвища цінність», – в «УДАРі» просять українців вакцинуватись

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Сусіди припускають, що агресивна поведінка матері Уляни була викликана психічними розладами.

Після нападу на 4-річну дитину зі сміттєвим мішком скарги сусідів закінчилися лише профілактичними роз’ясненнями профільних органів з жінкою.

“Вона кидається до людей, гавкає. Неодноразово бачили, як майже оголеною бігала двором. В одній спідній білизні стрибала по калюжах. Влітку стелила покривало і лягала із дитиною на асфальті. Я впевнена, що у неї проблеми з психікою”, – розповіла знайома родини.

При цьому матір померлої дівчинки не зловживала спиртним, проте занадто опікувалася донькою.

Як пише видання, через непередбачену поведінку сусіди бояться жінки, а після похорону бачили її тільки двічі. Наразі квартира зачинена, у помешканні нікого немає.

На вікні квартири журналісти помітили стару записку, написану, імовірно, покійною Уляною, яка кликала знайомих на день народження.

volynnews.com

У школі, де навчалася дівчинка, згадують про неї доброзичливо. Директор закладу Олег Гребенюк не став вдаватися у деталі, проте зауважив, що 8-річна школярка була талановита і товариська.

“Вона надзвичайно гарно вчилася. Здібна, товариська, співала… Одне слово, золота дитина. Ми її дуже любили. Таке дитя було, просто диво! З веснянками, справжня красуня. Дуже життєрадісна, завжди прийде, привітається, усміхнеться… Дуже шкода, що так сталося. Дуже” , – відповів Гребенюк.

У поліції відкрили справу проти матері Уляни за статтею про злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, оскільки жінка не одразу звернулася до медиків, а спершу самотужки лікувала хвору дитину.

Нагадаємо, про отруєння 8-річної мешканки Волинської області стало відомо ввечері 3 листопада. За життя дитини медики боролися понад тиждень, але дівчинка померла у реанімації.

За попередньою інформацією лікарів, смерть дитини могла настати від отруєння каштанами. Остаточну причину з’ясовують правоохоронці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com