«Життя людини – найвища цінність», – в «УДАРі» просять українців вакцинуватись

4.11.2021, 12:05
104372

В Україні і надалі продовжують фіксувати нові антирекорди захворювання на коронавірусну інфекцію. Щодня тисячі українців стикаються з цим захворюванням. А тому, надіним та найголовнішим способом врятувати життя собі та своїм близьким – є вакцинація.

Читайте також: Лідер Волинського «УДАРУ» Юрій Гупало: «Врятувати волинян від епідемії спроможна лише вакцинація»

Як йдеться в заяві політичної партії «УДАР Віталія Кличка» – вакцинація здатна зупинити хвилю захворюваності та зберегти життя українцям.

«Життя людини – найвища цінність. А вакцинація – надійний спосіб зберегти тисячі життів та повернути країну до нормального життя. Кожен свідомий українець має без злості та нетерпимості просити рідних і близьких вакцинуватися. За даними ВООЗ, вакцинація 70% населення дозволить виробити колективний імунітет та зупинити епідемію. Саме тому «УДАР Віталія Кличка» просить українців вакцинуватися», – йдеться в заяві.

«Я розумію, що частина населення скептично налаштована проти щеплень, але наразі – це дійсно єдиний вихід із кризової ситуації, це шлях до подолання пандемії», – зазначає лідер Волинського «УДАРу» Юрій Гупало, – Збити хвилю епідемії та врятувати життя українців спроможна лише вакцинація. Та попри те, що в області достатня кількість вакцин та пунктів щеплень, рівень імунізації, за словами медиків, все ж залишається дуже низьким. Волиняни бояться вакцинуватись через багато показників. Я – вакцинований! І закликаю усіх, хто прагне вилікувати країну теж вакцинуватися.  Не потрібно вірити міфам і страшилкам. Весь цивілізований світ вакцинується, прагнучи захистити своїх найрідніших від смертельної недуги».

Експерти «УДАРу Віталія Кличка» переконані, що саме заохочування до вакцинації, система преференцій для вакцинованих громадян, а не примус, мають стати основою ефективної кампанії у подоланні епідемії. Роз’яснення та заходи стимулювання діють набагато ефективніше, ніж залякування та погрози. Українці не винні, що стали жертвами неефективних дій влади, йдеться в заяві.

«УДАР Віталія Кличка» запропонував антикризовий план протидії епідемії коронавірусу в Україні, в якому важливе місце посідає продумана та ефективна кампанія з вакцинації. З просвітницькою складовою, чітким календарним планом щеплень, розширенням відповідної інфраструктури та створенням «зелених коридорів» для бажаючих вакцинуватися. Згідно з цим планом, до кінця року принаймні першою дозою вакцини має бути вакциновано 50% населення країни, а до початку весни – не менше 70%.

«Ефективна та позитивна кампанія з вакцинації в Україні може стати важливим кроком на шляху до відновлення довіри українців до влади. А довіра людей дуже важлива, якщо ми хочемо побудувати розвинену, сильну державу. Вакцинуйся! Збережи життя – вилікуй країну!», – закликають в «УДАРі».

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com