Бійка працівників СБУ та військових у ресторані: у родичів контррозвідника виявили дорогий автопарк

13.11.2023, 12:03
149704

У родичів контррозвідника СБУ Дмитра Сивака, який був учасником бійки у ресторані Вінниці через російський шансон, виявили дорогі автомобілі та мотоцикл, записані на його бабусю та батька.

Читайте також: Президент Латвії закликав зупинити війну в Україні, щоб Росія не зазіхала на інші держави

Про це повідомляє “Центр протидії корупції”.

Так, на родину Сивака записані мінівен Volkswagen Caravelle 2018 року випуску, Volkswagen e-Golf 2019 року та мотоцикл BMW R 1250 RT 2019 року. Зокрема, мінівеном Volkswagen Caravelle від 2021 року володіє бабуся контррозвідника Богдана Сивак.

“За нашими приблизними підрахунками, на момент купівлі аналогічне авто могло коштувати до $40-45 тисяч. 75-річна жінка на цьому авто не їздить і, за нашими даними, ніколи не їздила”, – запевняють у ЦПК.

За даними Центру, від 2020 року на батька контррозвідника Руслана Сивака записані авто Volkswagen e-Golf 2019 року випуску (зараз такі машини продають к діапазоні 20 тис. дол.), а від 2021 року – мотоцикл BMW R 1250 RT 2019 року випуску (зараз такий продають за майже 17 тис. дол.).

“При цьому, жодних даних про те, що бабуся чи батько Дмитра Сивака мали чи мають бізнес, у реєстрах немає”, – звернули увагу в ЦПК.

У Центрі поцікавились у батька Сивака, як родині контррозвідника, особливо бабусі, вдалося придбати такий автопарк. Ось, що відповів чоловік:

“Якби Богданна Михайлівна мала “Бентлі Континенталь” якийсь там великий, ну, без питань. І то – то не ваше діло. Вона все життя пропрацювала, 40 років, військовою була”.

У ЦПК також заявили, що потім Сивак скерував до них свого адвоката.

“А коли ми попросили контакти цього адвоката, сказав, що, як ми їх не знаємо, то нема чого дзвонити”, – вказано в заяві.

Там додали, що Руслан Сивак переконував, що такі публікації “не на часі робити. Є ж інакші справи в країні”.

Нагадаємо, в одному із ресторанів Вінниці 4 листопада виникли конфлікт і бійка між працівниками військової контррозвідки СБУ та військовим, який служив на передовій. Усе через російський шансон, який слухали СБівці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com