Бійки в Раді зробили рекламою королівського театру в Бельгії (відео)

3.06.2020, 17:31
74436

Королівський оперний театр Ла Монне в Бельгії рекламує свій новий сезон, використовуючи фото і відео бійок депутатів у Верховній Раді України.

Читайте також: Нардеп ОПЖЗ задекларував два Land Cruiser по $ 800 і нерухомість, ціною увосьмеро нижче від ринкової (фото, відео)

У плакатах промо-кампанії використовували бійки депутата-“свободівця” Ігоря Мірошниченка з колегами з КПУ, передає Бабель. Слоганом нового сезону стала фраза “Once Upon Now” ( “Одного разу зараз”), а плакати можна побачити у великій кількості в центрі Брюсселя.

Крім друкованої продукції, театр запустив рекламу за допомогою промо-роликів. Туди потрапили кадри інциденту з депутатом від БПП Олегом Барною, який в грудні 2015 роки намагався “винести” прем’єра Арсенія Яценюка, який виступав з трибуни.

У театрі відзначають, що людство увійшло в нове десятиліття, яке може стати періодом політичної та соціальної нестабільності в світі.

“Ми не можемо відвернутися від насущних проблем, що стоять перед сучасним суспільством”, – йдеться в анотації до стартував в березні сезону.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com