Більшість українців цілком не задоволені діяльністю Зеленського у боротьбі з коронавірусом

19.11.2020, 11:52
89495

Нове опитування показало, що діяльністю президента Володимира Зеленського у боротьбі з пандемією коронавірусу задоволені лише 35% опитаних українців.

Читайте також: Імунолог розповів, скільки українців перехворіють на COVID-19 до травня: цифра шокує

Про це свідчать результати дослідження Соціологічної групи “Рейтинг”. Разом з тим, 60% з тих, хто брав участь в опитуванні, заявили, що не задоволені діями української влади.

Також опитування показало, що діяльністю глави Верховної Ради Дмитра Разумкова задоволені 33%, незадоволені – 48%, не змогли оцінити – 18%.

Роботою прем’єр-міністра Дениса Шмигаля задоволені 23%, незадоволені – 60%, не змогли оцінити – 18%. Найбільше серед органів центральної влади опитані незадоволені роботою Кабінету міністрів (67%) і Верховної Ради (72%).

Опитування було проведено 15-17 листопада 2020 року. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 1,8%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com