Біля Офісу президента сталася сутичка між поліцією та Нацкорпусом (відео)

14.08.2021, 19:38
98684

На Банковій поблизу Офісу президента, де представники Нацкорпусу 14 серпня проводять акцію протесту, сталися сутички.  Зіткнення почалися через небажання учасників акції пройти перевірку на відсутність небезпечних предметів.

Про це повідомляє у Facebook директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

Своєю чергою, Артем Шевченко наголосив, що кожного, хто пройде перевірку на відсутність небезпечних предметів, допустять на площу.

“Учасники акцій протесту на Банковій не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів перед допуском до ОПУ і спровокували сутички із силами правопорядку. Вони змушені були застосувати поліцейські заходи примусу. МВС України наголошує: кожен, хто пройде перевірку на відсутність небезпечних предметів буде вільно пропущений на площу перед ОПУ”, – сказано у повідомленні.

У Мережі з’явилися відео, на яких видно, як під час заворушень розпорошували газ, пускали димові шашки та фаєри. Відомо, що правоохоронці застосували сльозогінний газ.

Також, за інформацією деяких ЗМІ, сталася і потужна бійка. Під час зіткнень начебто постраждали правоохоронці та журналісти.

Наразі ситуація стабілізувалась.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com