Біля офісу Зеленського у Києві влаштували проплачений мітинг пенсіонерів та студентів (фото)

10.04.2019, 10:11
20255

Біля офісу команди кандидата у президенти Володимира Зеленського у Печерському районі Києва зібрався натовп людей здебільшого похилого віку та студентів. Це зібралися прихильники та противники Зеленського. У штабі Зеленського кажуть, що на членів їхньої команди чинять інформаційний тиск, щоб спровокувати негатив.

Читайте також: Серед виборців із вищою освітою Зеленський став лідером

У Зеленського переконують, що не знають цілей та мотивів учасників зібрання. А ще там кажуть, що під офіс разом з людьми приїхали деякі телеканали, проте не вказали, які саме, пише 24 канал.

а годину до початку акції в команді Зеленського заявили, що під одним із офісів команди невідомі планують провести платний мітинг з імовірними провокаціями.

Журналісти намагалися поспілкуватися з учасниками одного з мітингів. Проте ті відмовлялися озвучувати причину свого візиту під офіс Зеленського. Щоправда, одна з жінок сказала, що прийшла нібито на екскурсію. Багато присутніх не можуть назвати або ж просто не знають ні мету акції, ні навіть те, під чий офіс прийшли мітингувати.

Мітингувальники не озвучили жодних вимог до Зеленського, проте тримали у руках плакати з написами “Зрадників України – за ґрати!”.

Мітинг офіс Зеленський Київ пенсіонери студенти

мітинг Зеленський офіс

За даними “Громадського”, під офісом Зеленського проходять відразу дві різні акції.Учасники першої, а це здебільшого пенсіонери, кажуть, що прийшли до Зеленського як до майбутнього президента, щоб розповісти про корупцію. Другий мітинг зібрав блогер Мирослав Олешко, який вимагає від Зеленського розповісти про його наміри.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com