Білий дім підтвердив секретні брифінги про ситуацію навколо України

25.01.2022, 23:33
109991

Прес-секретар Білого дому Джен Псакі підтвердила, що чиновники з Держдепартаменту і Пентагону проведуть два секретні брифінги, щоб надати останню інформацію щодо ситуації в Україні.

Читайте також: “Не бійтеся Інтернету і вірте в Україну”: Зеленський вчергове звернувся до українців (відео)

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

“Сьогодні ми проводимо два додаткових секретних двопартійних брифінгів для керівництва Палати Представників і Сенату і співробітників комітетів. Вони нададуть оновлену інформацію про останні події в Україні і РФ і про стан справ”, – заявила вона.

Псакі також додала, що Білий дім робота над брифінгами для всіх членів Палати Представників і Сенату про ситуацію в Україні. Вони будуть проведені найближчі дні.

За її словами, держсекретар Ентоні Блінкін і заступник держсекретаря Венді Шерман за останні тиждень провели переговори майже з 20 членами Конгресу. Вони також планують провести кілька розмов із законодавцями найближчі кілька днів.

Читайте також: Скандальний голова Чечні Кадиров заявив, що на місці Путіна “давно б забрав Україну”

Псакі додала, що Білий дім з грудня провів “десятки зустрічей з Конгресом” для обговорення ситуації з безпекою в Україні.

Видання повідомляє, що під час брифінгу Псакі, Білий дім покинули Міністр оборони Ллойд Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів, генерал Марк Міллі. Також в Білому домі був помічений держсекретар Ентоні Блінкен.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com