Блокування польського кордону: яка ситуація, чи пропускають автомобілі й автобуси

1.04.2024, 15:03
156681

Станом на ранок 2 квітня польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок по двох пунктам пропуску на кордоні – це “Ягодин” та “Рава-Руська”. Легкові автомобілі і автобуси скрізь вільно перетинають кордон – для них рух не обмежується.

Читайте також: 1200 га землі під Києвом: правоохоронці викрили шахрайську схему заволодіння землею для “учасників АТО”

Про це повідомив у коментарі “Укрінформ” речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

“Через “Ягодин” та “Рава-Руська” польські протестувальники взагалі не пропускають вантажівки в бік Польщі. На цих напрямках останній період фіксуються нульові показники перетину кордону вантажівками на виїзд з України”, – сказав Демченко.

Наразі на цих двох заблокованих напрямках в чергах на території Польщі загалом перебуває 500 вантажівок: по 250 навпроти кожного КПП.

Речник нагадав, що раніше польські фермери припинили блокувати рух вантажівок на пунктах пропуску “Краківець”, “Шегині” та “Устилуг”, За словами Демченка, там відбувається інтенсивний рух як на виїзд з України, так і на в’їзд. Втім, черги на території Польщі ще зберігаються: біля “Краківця” – 950 вантажівок, а перед ПП “Шегині” – 600. Втім, зараз рух інтенсивний, тому водіям не доводиться тижнями стояти в чергах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com