Богдан подав позов проти журналістів програми “Схеми”

22.08.2019, 17:30
38444

Голова Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан позивається проти журналістів програми “Схеми: корупція в деталях” та Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Читайте також: Попри прохання Богдана Кабмін надав фінансове забезпечення містам

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

Відповідно до даних відкритого реєстру, позов від Богдана про захист честі і гідності надійшов до Шевченківського районного суду Києва 20 серпня. Відповідачами вказані головна редакторка “Схем” Наталка Седлецька та журналісти Максим Савчук і Валерія Єгошина, а також ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України”.

“Зараз ні журналісти, ні редакція “Радіо Свободи” тексту позову ще отримали. Щойно він надійде, ми проаналізуємо його з юристами та озвучимо нашу позицію щодо позовних вимог Андрія Богдан”, –зазначила головна редакторка Київського бюро “Радіо Свободи” Інна Кузнецова.

Андрій Богдан – у минулому особистий адвокат Коломойського, який тепер є головою Офісу президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Президент Зеленський призначив Богдана на ще одну посаду

Андрій Богдан неодноразово фігурував у розслідуваннях “Схем”.

Журналісти розповідали про таємну зустріч Андрія Богдана з тодішнім головою Конституційного Суду України Станіславом Шевчуком.

Крім того, вони з’ясували, що Андрій Богдан, який здійснював юридичний супровід кампанії команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, щонайменше п’ять разів, починаючи із січня 2019 року, літав з Києва до Тель-Авіва, де на той час мешкав олігарх Ігор Коломойський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com