Бойовики за добу 8 раз обстріляли позиції ООС, використовували заборонені міномети

6.07.2020, 10:11
77452

За минулу добу, 5 липня, збройні формування Російської Федерації 8 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу втрат серед українських військових немає, у бойовиків – двоє ліквідованих, двоє поранених.

Читайте також: Прем’єр-міністр України вшанував пам’ять загиблих у день звільнення Слов’янська та Краматорська

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об’єднаних сил, пише РБК-Україна.

Як зазначили в ООС, бойовики застосовували заборонені міномети 120 і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

В районі відповідальності “Схід” бойовики тричі обстріляли позиції українських військових поблизу Мар’їнки, по разу близько Широкіно, Павлополя і Новотроїцького. В районі відповідальності “Північ” противники застосував озброєння проти захисників Хутора Вільного і Оріхового.

“Такі підступні дії окупантів без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче придушила активність противника. За минулу добу втрат серед українських захисників результаті обстрілу ворожих немає. За даними розвідки, 5 липня наші захисники знищили двох і поранили ще мінімум двох загарбників”, – уточнили в ООС.

З початку поточної доби, 6 липня, бойовики шість разів обстріляли позиції українських військових поблизу Новгородського, Зайцево, Південного, Хутора Вільного, а також Верхньоторецького.

“Своїм вогнем з дозволеного озброєння наші захисники придушили активність ворога. За наявною інформацією за поточну добу втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою”, – відзначили військові.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com